characters characters

Care sunt situatiile care produc in mod frecvent oboseala emotionala si stresul din viata unei mame?

25 februarie 2014   

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
5 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    vizitator    01.01.2013 - 08:02
    Chiar am scris un articol pe tema child lock . De ce2te ori auclst conversația asta de ate2tea ori re2d. Cum ar fi să eei suni că ai rămas fără he2rtie igienică și să eei trimiți la magazinul de pe colț?
  • Utilizator Anonim
    marie    02.11.2010 - 20:35
    este relevant,prin acest sondaj, adevarata cauză a stresului şi oboselii emoţionale a mamei:rutina zilnică a menajului şi corvoada responsabilităţilor.Nu trebuie uitat că cel care suferă este copilul deoarece el are permanent nevoie de afectivitatea părinţilor săi nu numai a mamei.Consider că balanţa responsabilităţii este astăzi exagerat înclinată spre mamă ceea ce îi afectează grav starea emoţională şi relaţia cu propriul copil.Adaugând şi condiţia materială fragilă a familiei la stresul cotidian,nesiguranţa vieţii şi imposibilitatea de a-ţi îmbunătăţi relaţiile sociale,propria imagine, confortul,propria concepţie despre educaţia copilului,putem vedea urmările în generaţia care vine şi care ne judecă prea uşor dorind o viaţă împlinită, fară sacrificii,fară stres,fară eforturi deci,o viaţă plină amarăciune dacă aceste iluzii nu se împlinesc.
  • Caciula 2 Ioana
    Caciula 2 Ioana    09.04.2010 - 00:13
    Raspunsurile la acest sondaj interesant ne arata ca cel mai solicitant din punct de vedere psihologic pentru o mama sunt ocupatiile casnice (menaj, cumparaturi, facturi), si aceasta deoarece de multe ori mama se ocupa si de aceste activitati legate de casa, dar in acelasi timp mai si lucreaza si are grija si de copii. Toate acestea pot deveni epuizante in timp. Educarea copilului este considerata stresanta de 26 de persoane, iar cresterea lui, de catre 21 de persoane. 16 raspunsuri considera cel mai stresant eveniment nasterea copilului, un moment de o mare intensitate emotionala, care aduce cu sine schimbari majore pentru mama si o poate dezechilibra psihologic, mai ales daca nu este sustinuta de cei din jur. Relatia mama-copil este vazuta ca solicitanta de catre 8 din cei care au raspuns, iar 7 persoane sunt de parere ca legatura cu scoala sau gradinita este cel mai stresant factor din viata unei mame.
  • KERRY
    KERRY    01.04.2010 - 09:19
    Cresterea copilului solicita permenent emotiile si stresul in viata unei mame,tocmai datorita dorintei acesteia de a da copilului ei tot ce-i mai bun, de a-i crea securitate si un mediu corespunzator.Grija permanenta de a nu se lovi,de a nu se imbolnavi,impactul emotional pe care-l au evenimentele din jurul sau...toate acestea nu creeaza stres si emotii? Eu cred ca DA!
  • Utilizator Anonim
    vizitator    27.03.2010 - 19:53
    dupa momentul nasterii apar acele schimbari, transformari de sentimente emotii care nu intotdeauna sunt schimbari in bine, depinde de la caz la caz. eu de exemplu am ramas cu sechele emotionale. acea stare de dupa nastere imi apare de multe ori mai ales cand sunt nervoasa.imi trece dar apare uneori.e un sentiment ciudat stresant emotional.