characters characters

Ai facut vreodata tema pentru acasa in locul copilului?

25 februarie 2014   

Varsta: 6 - 11 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
14 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Rox Popa
  Rox Popa    13.05.2015 - 15:00
  Va intreb altceva.
  Cand profesorul ii cere un referat despre cauciuc...cu informatii luate de pe net...cls. a2a, ce faci? iti lasi copilul sa caute pe google sau te implici si scoti la imprimanta de la serviciu tema pe care copilul aproape ca nici n-o citeste.
  Si cate exemple am!!! Dar toti raspundem NU la sondaj.
 • Alexandru Pavel
  Alexandru Pavel    03.12.2014 - 21:04
  pana cei care realizeaza programa nu inteleg penibilitatea gradului de complexitate, total deplasat pentru copii de 7-9 ani, ne vom zbate aiurea pe uscat..copii trebuie sa imbine placutui cu utilul, sa invete sa invete, sa imbine joaca cu invatarea, cu concursurile interactive...noi in schimb ii rupem cu matematica de mici, le facem ghiozdanul de 8 kile si eventual ii ducem la pregatire de la clasa a II-a sau a III-a ca deja nu mai inteleg ce li se preda...
 • Alexandru Pavel
  Alexandru Pavel    03.12.2014 - 20:58
  am facut teme la greu ptr copilul meu atata timp cat a avut de intocmit scrisori catre primar pentru a-i propune masuri de evitarea poluarii sau de cresterea eficientei reciclarii deseurilor, la clasa a III...sau postere, brosuri, arbore genealogic, casute de bete de chibrituri (clasa a II-a), etc etc...aveti impresia ca vreun copil si-a facut singur aceste teme, daca si le-a facut? este un fenomen generalizat - f. multe teme ptr parinti, cine nu recunoaste, minte cu doua guri...
 • Maria Batutan
  Maria Batutan    21.10.2011 - 18:55
  Cred ca temele ar fi mai atractive pentru elevi daca profesorii ar discuta cu elevii motivele pentru care este necesar sa lucreze si acasa: pentru a intelege mai bine anumite parti din lectia predata, pentru a se familiariza cu anumite exercitii,etc.Cred ca elevii pot sa-si dea cu parerea referitor la temele care trebuie rezolvate.S-ar putea da chiar teme diferite in functie de cunostintele pe care le au elevii.Ar trebui ca elevii sa inteleaga ce se urmareste cu lectia predata si unde pot interveni probleme de retinere sau intelegere a cunostintelor ce vor trebui intelese si retinute.Este mai mult de muncit pentru profesori dar poate ca ar merita.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    18.10.2011 - 19:21
  Din cauza aceasta "stiu asa de bine" la examene!
 • catalin224
  catalin224    14.10.2011 - 10:46
  uneori temele sunt pentru parinti si peste capacitatea copilului daca asta se vrea asta facem
 • lauraadriana_sp
  lauraadriana_sp    12.10.2011 - 23:32
  Daca parintele ii face tema copilului inseamna ca nota o va primi parintele. Atunci copilul pentru ce mai merge la scoala???
 • furnicuta_sp
  furnicuta_sp    12.10.2011 - 11:26
  suntem responsabili pt societatea in care traim numarul mare de parinti care fac temele copiilor ma ingrijoreaja si ma intreb cel fel de oameni dam socitatii si ce asteptam in schimb?vom culege ce am semanat:lipsa de responsabilitate, ignoranta,etc
 • Gabriela Vochescu
  Gabriela Vochescu    06.10.2011 - 18:40
  Ma ingrijoreaza numarul mare de parinti care au raspuns la acest sondaj si care fac temele in locul copiiilor!Inteleg ca, incepand din clasa a v a,copiiii au un program foarte incarcat iar volumul mare de teme pentru acasa limiteaza foarte mult,aproape in totalitate,timpul liber al copilului.Nu sunt in aceasta situatie,copilul meu abia a inceput scoala,dar daca as fi cred ca in primul rand l-as ajuta cum sa-si gestioneze mai bine timpul.

  Si noi adultii nu gestionam eficient timpul de nenumarate ori...dar ei,ca copii,trebuie invatati acest lucru.

  O colaborare intre parinti si scoala si un dialog constructiv despre volul temelor este important.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    06.10.2011 - 09:14
  copilul trebuie ajutat dar nu prea mult. Trebuie stirnita curiozitatea de a descoperi necunoscutul,
 • ela52_sp
  ela52_sp    06.10.2011 - 08:41
  Prea multe teme!La desen, la abilitati practice, daca nu e o planificare judicioasa a invatatorului,elevul trebuie sa termine acasa.Cand ? Ca mai sunt si alte discipline.Si atunci...
 • DAVID BOGDAN
  DAVID BOGDAN    01.10.2011 - 18:05
  la scoala ar trebui sa le dea copiilor de scris si de calculat dar invatatorii le dau de desenat sau de facut machete complicate pe care le fac parintii.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    30.09.2011 - 20:56
  nu aia e treaba lui nu zic ca nu il mai ajut cu cite o ideie dar sa ii fac eu temele nu
 • Utilizator Anonim
  vizitator    30.09.2011 - 18:25
  daca parintii fac teme in locul copiilor,acestia cand mai invata sa fie responsabili?Va rog dragi parinti lasati-va copiii sa se obisnuiasca cu munca pentru ca societatea are nevoie de oameni muncitori si perseverenti nu de legume.
Vezi toate comentariile