characters characters

Provocarile lunii august

Propus de: Parenting cu Blandete   |   12 septembrie 2018    |   515 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

provocarile lunii august
In urma cu aproximativ o luna am acceptat o provocare si bine am facut! Am acceptat ca in luna august sa incerc sa scriu zi de zi 500 de cuvinte. Aveam mare nevoie de impulsul acesta pentru ca stagnam din nou sau cel putin asa aveam senzatia, si chiar ma miscam foarte incet (in iulie am scris doar 4 articole). Se pare ca periodic mi se intampla asta in ceea ce priveste scrisul si nu numai. Pana la urma asa e viata, cu suisuri si coborasuri. Bineinteles ca am vrea sa fie doar ascendenta traiectoria, dar mai sunt si momente cand mergem in jos. invat in fiecare zi sa accept asta si sa iau lucrurile asa cum sunt. Fac tot ce pot cu resursele pe care le am acum.

Dar revin la provocarea lansata de Raluca. Am acceptat fara ezitare propunerea ei si m-am alaturat unei comunitati minunate de mame blogger care au primit si ele cu entuziasm challenge-ul. Acestei provocari i s-a mai adaugat una, aceea de a citi un minim 20 de pagini/zi. Am spus “da” si aici pentru ca, la fel, eram intr-un punct mort cu lectura.

Nici nu pot spune cat de bine mi-au facut aceste provocari! N-am reusit sa scriu in fiecare 500 de cuvinte, ba chiar in concediu n-am scris aproape deloc si nici sa citesc in fiecare zi nu mi-a iesit, dar cu toate acestea bilantul lunii august imi arata ca m-am imbogatit, ca am mai crescut putin si imi place tare mult drumul pe care am pornit.

Citeste continuarea articolului pe Parenting cu Blandete


Parenting cu Blandete
este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu