characters characters

Managementul visurilor sau cum sa visezi strategic

Propus de: Parenting cu Blandete   |   12 martie 2019    |   292 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

managementul visurilor
Evenimentele faine, cele care te inspia si te fac sa simti ca poti sa muti si muntii din loc ar trebui sa aiba loc dimineata! Serios ca da! Sau ar trebui sa contina avertizarea ca te pot incarca cu foarte multa energie si ca s-ar putea sa aiba efect de cofeina, in sensul ca nu mai poti vrei sa dormi :)). Asa ma simt eu in seara asta dupa mai bine de 3 ore jumatate la un atelier minunat, de Dream Management pe care l-am ratat prima data cand a avut loc in Sibiu, a doua oara am fost la o versiune mai scurta a lui care mi-a starnit tare curiozitatea, iar a treia oara nu numai ca am ajuns, dar am si plecat de acolo cu un zambet larg pe fata, cu increderea ca pot sa-mi realizez unul din visurile de pe lista de visuri. Si acum vorbesc de acel gen de convingere pe care am mai avut-o odata in viata asta atunci cand am mai avut un vis care mie-mi parea prea mare (si care s-a implinit). Un fel de convingere care s-ar traduce foarte bine prin acest citat: If you can see it in your mind, you can hold it in your hand. Dar inainte sa va mai vorbesc de entuziasmul meu ajuns la cote inalte, desi el o sa razbata probabil din tot textul, sa va spun cate ceva despre acest atelier.

Atelierele acestea practice si pline de good vibe sunt organizate si concepute de Mirela Oprea, aceasta zana minunata dedicata indeplinirii visurilor celor dechisi, celor interesati sa dea o voce visurilor, sa le dea apoi o forma si mai apoi sa le dea aripi si sa le duca la destinatia finala. Cred ca zana nu e cel mai bun termen deoarece nu vorbim de magie aici, ci de o stiinta ce se afla in spatele acestei metode despre care Mirela ne-a vorbit. Da, scepticilor, nu sunt doar niste vorbe goale. Sunt niste pasi relativ simpli de urmat in procesul acesta, dar si daca v-as spune despre ce e vorba nu cred ca v-ati lamuri suficient. De ce? Pentru ca e nevoie sa fii acolo in sala, alaturi de alti oameni care viseaza frumos, sa-ti impartasesti visul, sa raspunzi intrebarilor, sa indraznesti sa te provoci singur vorbind despre ceea ce-ti doresti, sa simti vibratia aceea care nu prea poate fi povestita.

Citeste continuarea articolului pe Parenting cu Blandete 


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe