characters characters
Delia Lungu 11 sep 2011

Cum ar trebui sa fie scoala ideala?

Propus de: Delia Lungu   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Iti propunem un exercitiu de imaginatie si copilului tau: Cum ar trebui sa arate scoala ideala? Profesorii ar mai da note? Ar mai exista teme pentru acasa? Cum s-ar preda lectiile? Ce materii ar invata copiii? Cate ore ar petrece copiii in fiecare zi la aceasta scoala perfecta? Asteptam cu interes raspunsurile tale! Nu uita sa il intrebi si pe copilul tau cum si-ar dori sa fie scoala ideala.

Raspunsuri(5)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Angela Sfichi

  Angela Sfichi 05 apr 2015 19:48

  Şcoala ideală este şcoala spre care toţi se îndreptă cu bucurie şi încredere.

 • Theodora Nicolae

  Theodora Nicolae 12 mar 2015 22:01

  Raspunsul meu este  sa cautati pe  You Tube : Florian Colceag si  Giftead education

 • Gabriela Vochescu

  Gabriela Vochescu 14 sep 2011 15:23

  Copiii au muuulta imaginatie...Bineinteles ca multe idei pot fi puse in practica.Un astfel de sondaj ar fi binevenit si in scolile noastre.Mi-a placut ideea cu vaca... Asta sigur ar trebui aplicata si la noi...in programul"laptele si cornul"

 • Delia Lungu

  Delia Lungu 14 sep 2011 11:14

  Cotidianul britanic "The Guardian" a realizat un sondaj in randul copiilor, intrebandu-i cum le-ar placea sa fie scoala ideala. Citeste mai multe despre scoala ideala in viziunea copiilor britanici si spune-ne daca masurile propuse de ei ti se par potrivite si pentru scoala copilului tau.

 • Gabriela Vochescu

  Gabriela Vochescu 12 sep 2011 19:12

  Pentru mine o scoala ideala este aceea unde totul se desfasoara in aer liber, unde nu exista banci sau tabla de scris, unde tot procesul de invatare se bazeaza pe experiment si creativitate. L-am intrebat si pe baietelul meu, care va merge din toamna la scoala, cum este scoala ideala pentru el. Mi-a raspuns ferm: FARA TEME. "Si in rest?" l-am intrebat."Sa se joace mult badmington si fotbal. Si sa aiba multe spatii de joaca".


Citeste articole din aceasta tema

Mai multe