characters characters
Marinela Cristea 10 iun 2009

Credeti ca sunt importante excursiile realizate impreuna cu clasa?

Propus de: Marinela Cristea   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Care este importanta excursiilor in dezvoltarea culturii elevilor?

Raspunsuri(6)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Rent Acar

  Rent Acar 27 feb 2024 15:24

  Daca doriti sa planificati o excursie cu clasa noi va oferim solutii de inchirieri auto bucuresti pentru transport personalizate in functie de solicitarile dumneavoastra. Daca aveti nevoie de masini de inchiriat de dimensiuni mai mari sau de microbuze, noi suntem solutia oferim si servicii de inchirieri auto otopeni daca aveti nevoie de masini in aceasta zola, pentru mai multe detalii si pentru o cotatie de pret avantajoasa intrati aici inchirieriauto-bucuresti.com

 • Laura Oana

  Laura Oana 30 ian 2015 13:54

  Cred ca taberele sunt benefice. Ele le deschid ochii copiilor, bserva mai multe aspecte. Ajung sa cunoasca mai mult din natura si mai ales sa se cunoasca intre ei mai bine.
  De asemenea, cred ca cele mai importante cu excursiile, vacantele cu familia. Acestea sunt cele care ii vor ajuta pe copii sa creasca. Pana la uma, familia e cea care ramane, nu clasa.
  Site-ul FamilyVacation.com  este una din cele mai bune unelte de gasit si planificat o vacanta. Are tot ce ii trebuie: de la optiuni de cazare, la optiuni de mancare, activitati si transport, toate incluse in fiecare vacanta!
  Il recomand!

 • CRISTINA NEAGU

  CRISTINA NEAGU 10 iul 2009 12:34

  De cand avea Robert 3 ani , am tot inceput sa facem excursii in famili, am vizitat destule locuri unde chiar i-a facut placere si vrea sa mai merga. A invatat destule lucruri despre, padure, despre animalele care traiesc acolo, la destule manastiri, muzee. Am sa caut in celalalt calculator, fotografii si am sa le pun in attach. Am fost si la gradinita ( bineinteles si eu cu el in excursie, mama paranoica), prin zona Neamtului, Vatra Dornei, toate manastirile din Moldova, la atelierele de olarit de la Marginea.

 • Caciula 2 Ioana

  Caciula 2 Ioana 16 iun 2009 17:28

  Excursiile realizate cu clasa sunt importante deoarece copiii se cunosc astfel si in afara cadrului institutional al scolii, isi descopera alte fatete si sunt o modalitate pentru elevii mai timizi, mai putin integrati in grup, sa isi faca prieteni si sa fie acceptati de catre ceilalti. Aici revine si rolul cadrului didactic de a propune activitati care sa faciliteze participarea tuturor copiilor in cadrul excursiei, iar parintilor sa nu transmita copilului propriile anxietati si temeri privind capacitatea de a se descurca singur, fara a avea familia langa el.

 • Onofrei Maria

  Onofrei Maria 13 iun 2009 15:23

  Ca si parinte sunt de acord cu excursiile. Acestea contribuie la cresterea interesului pentru studiu, contribuie la marirea orizontului geografic, fac legatura dintre teorie si practica, sunt ocazii de cunoastere.In acest cadru, copilul se simte mai putin ingradit de anumite reguli existente in scola sau acasa. De aceea, in excursii intalnim o stare de relaxare, care permite manifestarea personalitatii sub o forma mult mai variata. Excursia este un prilej cu ajutorul careia se cultiva relatiile de grup, se dezvolta spiritul de prietenie, de disciplina, se creaza legaturile care se pot transforma in prietenii de durata.

 • serrena nickoleta

  serrena nickoleta 11 iun 2009 23:17

  excursiile nu neaparat cu clasa sunt exrem de benefice dezvoltand o serie de aptitudini comportamentale, personale precum si educative; in acest sens, pe langa caracterul informativ al excursiei, ea are si un bogat caracter formativ, da incredere si personalizeaza copilul, corecteaza sau dezvolta interrelationarea,corecteaza si dezvolta comportamentul social, capacitatea de adaptare precum si calitatile gandirii chiar a gandirii decizionale!

Citeste articole din aceasta tema

 • Interviu Simona Ciff
  Interviu cu Simona Ciff, psiholog si psihoterapeut: Cum pastram mintea antrenata si in vacanta?
  13 iunie 2023   

  Simona Ciff este psiholog si psihoterapeut si foloseste la momentul acesta experienta si cunostintele sale in programe de educatie a inteligentei emotionale pentru adulti si adolescenti. Este invitata adesea ca speaker pe teme precum: inteligenta emotionala, gestionarea emotiilor, fericirea, relatiile interumane, educatie, incredere in sine, echipa si leadership.

 • Tabere de vara 2014
  Tabere de vara 2014
  20 iunie 2014   

  Ca in fiecare an, vara este perioada taberelor si activitatilor pentru copii. Iata ce oferte au pregatit organizatorii de tabere pentru copii in vara 2014.

 • Scoli de vara 2014
  Scoli de vara 2014
  20 iunie 2014   

  Oferta scolilor de vara pentru copii devine din ce in ce mai diversa de la an la an. Iata care sunt cateva dintre optiunile din acest an daca te intereseaza o scoala de vara pentru copilul tau.

Mai multe