characters characters

Despre rabdare, atentie si alte abilitati cu NOUL Caiet Intuitext de Dezvoltare personala

09 aprilie 2019    |   961 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

caiet Intuitext Dezvoltare personala
In ultimii ani a existat o preocupare tot mai intensa a noilor generatii de parinti pentru dezvoltarea personala a copiilor lor.

Ne dorim copii fericiti, autonomi, empatici, curajosi si manifestam o grija deosebita de fiecare data cand interactionam cu ei.

Si pentru noi este extrem de important sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Sa le oferim toate motivele sa mearga la scoala cu bucurie, sa le incurajam curiozitatea si pofta de cunoastere.

De aceea, specialistii Intuitext in educatie si profesori cu o inalta calificare au completat portofoliul Intuitext cu o lucrare noua: caietul de Dezvoltare personala pentru clasa I.
caiet Intuitext Dezvoltare personala

Elevii sunt invitati sa constientizeze cine sunt, sa-si analizeze permanent emotiile pe care le au, sa fie motivati sa invete cu succes, sa se raporteze sanatos la sine si la ceilalti. Astfel, datorita activitatilor propuse, copiii cunosc si recunosc emotiile si sentimentele lor si ale celor din jur, descopera ce motivatii se afla in spatele acestora si invata sa numeasca in mod corect tot ceea ce simt.

Sarcinile de invatare sunt accesibile, atractive, au grade diferite de dificultate, sunt adecvate exersarii comportamentelor si relationarii pozitive. Succesiunea acestor corespunde etapelor invatarii: orientare, achizitii noi, aplicare, transfer si evaluare.
caiet Intuitext Dezvoltare personala

1. Activitati sub forma de joc

Studiile de specialitate au evidentiat...


Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe