characters characters

De ce sa alegi scolile de vara? Cum il ajuta pe copil in dezvoltarea sa?

03 iulie 2019    |   1169 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


Este greu sa tii un copil entuziasmat pe toata perioada verii, nu-i asa?

 

Ca parinte, te simti prins intre responsabilitatile de la job (tu nu esti in vacanta 3 luni de zile) si copilul care solicita activitati interesante sau distractive. In acelasi timp, ai vrea sa nu uite informatiile din anul scolar anterior. Cam multe cerinte! Insa, rolul tau de parinte ar putea sa fie mai usor cu Scolile de Vara!

 

Ce sunt Scolile de Vara?

 

Scoala de Vara este un concept care a patruns la scara mai larga in Romania in ultimii 10 ani.

 

O Scoală de Vara ofera pe perioada vacantei cursuri integrate din diferite domenii, intr-un mod captivant, atractiv astfel incat copiii nici sa nu simta ca participa la un curs. Scoala de Vara imbina entuziasmul verii cu eficienta cursurilor predate de persoane specializate, imbina placerea de a cunoaste noi colegi cu cea de a petrece timpul cu folos. Sa stiti ca la Scolile de Vara se scriu multe amintiri. Acestea sunt, pe langa insusirea de noi cunostinte intr-un mediu informal, poate cel mai mare castig! declara  Denissa Bularda, General Manager Global Learning.

 

Am analizat pentru tine beneficiile Scolilor de Vara si principalele motive pentru care merita sa-i oferi copilului experienta unei Scoli de Vara autentice!

 

Copilul nu se plictiseste!

 

Parintii au in general aceasta grija care apoi se transforma in indemn: Nu pierde vara de pomana! Altfel spus, 3 luni de zile pentru bucurii, distractii, citit, invatat ceva nou si prieteni. In plus, tu ca parinte nu trebuie sa scoti ca din palarie noi si noi activitati, intrebandu-te oare ce sa-i mai propun copilului meu?

 

Timp extraordinar. Amintiri si Prieteni.

 

Invatarea prin joc le permite copiilor sa se distreze, sa cunoasca alti copii, dar si sa acumuleze noi cunostinte. Iata un exemplu:

 

 

Exersarea limbilor straine.

 

Comunicarea intr-o limba straina presupune stapanirea artei dialogului si stapanirea unui vocabular bogat. Dincolo de carti de gramatica si de exercitii, orice limba straina se exerseaza, in mod practic, in discutiile cu alti copii, in cadrul unor activitati specifice. Ce inseamna, de fapt, atunci cand copilul tau va stapani o limba straina? Insemna ca va reusi sa se conecteze cu alte persoane, indiferent de spatiu si de timp.

 

 

Focus pe talent sau pe abilitatile dorite.

 

De obicei, la scoala, materiile sunt impartite clasic, in baza unei curricule care trebuie respectate. La Scoala de Vara  copilul are sansa sa fie creativ, sa iasa din rand, isi permite sa se evidentieze si, in acelasi timp, sa iasa din etichetele involuntar puse in cadrul unui an scolar: e lenes, studios, e slab la mate, e timid etc. E clar: Scoala de Vara poate sa-l faca pe copil sa-si imbunatateasca perceptia asupra propriei persoane.

 

 

Configurare de activitati captivante.

 

O Scoala de Vara bine conceputa trebuie sa ofere un colaj mixt de activitati. De exemplu, Scoala de Vara Global Learning, desfasurata in limba engleza si germana, reprezinta o adevarata calatorie in istoria Bucurestiului si a Romaniei.

 

 

Invatarea si imbunatatirea unor competente

 

Tehnologia este parte din viata noastra, de aceea, copiii nu numai ca sunt in contact cu aceasta (in limitele utilizarii optime), dar trebuie si sa o inteleaga si sa o stapaneasca.

 

Astazi, tehnologia le permite copiilor nu doar sa deseneze, ci si sa realizeze o imagine 3D pe care  apoi sa o trimita unei imprimante 3D. Si uite cate lucruri din imaginatia lor, pot deveni realitate.

 

Expunerea la tehnologie, dobandirea unor abilitati noi si lucrul in echipa reprezinta cateva din caracteristicile Scolii de Vara Global Learning

 

Forme noi de expresie

 

Stiai ca atunci cand predai la randul tau un lucru, nu-l mai uiti? Exact acest lucru il fac cei mici la Global Learning: copiii intra in rolul de profesori, predand mai departe ce au reusit sa acumuleze, cu sprijinul profesorului coordonator.

Pregateste-l si tu pe copilul tau pentru viata si pentru responsabilitatile viitoare, echipandu-l cu unelte importante: cunoasterea limbilor straine, abilitati tehnologice, usurinta in socializare, lucrul in echipa etc.

 

 

Detalii inscriere:

Cum poti sa te inscrii pentru cursul de engleza sau cursul de germana? Foarte simplu, prin e-mail la: info@global-learning.ro si/sau la telefon: 0723642817

Vara poate fi o calatorie internationala! Pregateste-ti pasaportul cu Scoala de Vara Global Learning!

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe