characters characters

Cum poti transforma lectura in rutina zilnica

Propus de: Parenting cu Blandete   |   13 decembrie 2018    |   611 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 18 ani +.

lectura zilnica
In ultima vreme am fost mai putin activa pe blog decat mi-as fi dorit. In viata mea si-a facut loc cititul pe care l-am chemat multa vreme, pe care mi l-am dorit sa devina stil de viata, fara sa mai treaca zile, saptamani intregi in care nu reusesc sa citesc (aproape) deloc sau sa citesc doar articole. Am tanjit sa fac cumva sa-l strecor, sa devina parte din rutina mea zilnica, sa devin dependenta de carti asa cum sunt de cafea. Am avut intentia asta foarte clara si ma necajeam ca nu-mi iese. Dar ceream asta mereu, ma gandeam constant ca eu vreau sa citesc, ca nu se poate sa mai las pe ultima parte a zilei o activitate care stiu cat de bine mi-ar face, cat de mult m-ar ajuta.

Si a venit o zi din luna august a anului de gratie 2018 cand lucrurile s-au schimbat si acum cred ca nu mai e cale de intoarcere. Am spus “da” unei provocari si am reusit sa-mi implinesc dorinta arzatoare. Inca ma uimeste si pe mine puterea unor dorinte, a unor intentii pe care ni le stabilim cat se poate de clar.

Ma face sa ma gandesc la inca vreo cateva episoade din viata mea pe care le-am “chemat” in mod similar. De fiecare data dorinta a fost extrem de puternica, ezitarile n-au existat pentru ca stiam ca de acele lucruri chiar am nevoie, imi sunt necesare, aproape ca aerul si ca apa. Seneca spunea ca “vantul nu bate niciodata din directia justa pentru acei ce nu stiu incotro sa mearga”. Cam asa cred ca stau lucrurile.

Citeste continuarea articolului pe Parenting cu Blandete 


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe