characters characters

Bebelusul tau plange? Afla cu ANIApp de ce si cum il poti ajuta!

Ce solutii ai cand bebelusul plange?

Propus de: SuntParinte.ro   |   10 octombrie 2018    |   18633 vizualizări

Proaspat parinte? Te simti asaltat de intrebari, griji, ritualuri si de necunoscutele acestui nou drum?

Atunci aplicatia ANIApp va fi, pas cu pas, alaturi de tine. 24 de ore din 24!


Stiai ca un nou nascut de 2 saptamani poate plange pana la 2 ore pe zi? De aceea, desi este cea mai frumoasa meserie din lume, meseria de parinte este cu siguranta si coplesitoare, cu atat mai mult la inceput. In acest context, ANIApp reprezinta ghidul parintilor cu bebelusi.


Ce aduce NOU aplicatia?

ANIApp este singura aplicatie in limba romana care identifica plansetul bebelusului si il “traduce” tinerilor parinti. Pe baza unei analize automate a plansetului bebelușului, ANIApp vine cu raspunsul cel mai probabil la intrebarea “de ce plange bebelusul?”: de foame, oboseala, disconfort, eructatie sau colici, oferind apoi sfaturi de calmare specifice fiecarei stari.“Cum a inceput totul? Bazele acestui proiect s-au realizat acum 3 ani. Specialistii Softwin impreuna cu o echipa de la Universitatea Politehnica Bucuresti si Spitalul Clinic de Urgenta ”Sf. Pantelimon” au corelat cunostinte neonatologice cu metode de procesare a semnalelor si de recunoastere a tiparelor. Apoi a urmat partea de testare a algoritmilor folositi si nu in ultimul rand imbunatatirea constanta a modului de utilizare a aplicatiei pentru fiecare utilizator. Sistemul folosit reuseste sa identifice si sa clasifice fiecare planset, ceea va aduce un ghidaj de mare valoare pentru parintele aflat la inceput de drum. “Alexandru Haivas, Product Manager Softwin


ANIApp e gratuita si e disponibilă pentru Android aici

Aplicatia pe scurt:

Cele 2 mari sectiuni ale aplicatiei sunt: Bebe Plange si Jurnal.


Bebe Plange
. Este simplu sa folosesti aplicatia: pentru a beneficia de ajutorul aplicatiei, inregistrezi plansul si afli de ce plange bebelusul tau. Altfel spus, “iti traducem” plansetul bebelusului tau printr-un sistem de interpretare aferent fiecarei nevoi pe care acesta o are in intervalul 0-3 luni. Imediat vei primi un raspuns (de exemplu: “plange de colici”) urmat de sfaturi concrete pentru a atenua disconfortul celui mic.

In sectiunea doi, aplicatia iti pune la dispozitie un Jurnal pentru a tine evidenta alaptarilor, schimbarilor de scutec, pentru a monitoriza indicatorii principali de creștere (inaltimea si greutatea) si astfel pentru a stoca amintirile, datele cheie in evolutia bebelusului.

 In acelasi timp, utilizatorii vor primi notificari pentru anumite actiuni, de exemplu: datele la care este programat bebelusul pentru vaccinare, pentru urmatoarea vizita la pediatru etc. 

 “Viata de proaspat parinte este cel putin provocatoare. Apar multe schimbari neanticipate si multe intrebari urgente, care cresc in mod semnificativ nivelul de stres al parintilor. Un ajutor de calitate este mai mult decat util, iar aplicatiile pot juca rolul unui ghid-suport. Informatiile corecte, sfaturile, il pot ajuta pe parintele fara experienta sa se bucure de aceasta noua etapa si sa treaca peste micile provocari mai usor.”Gabriela Alama, specialist parenting.


Desi aplicatia este dedicata parintilor cu bebelusi de la 0-3 luni, continutul aplicatiei se doreste a fi din ce in ce mai ofertant si pentru parintii cu bebelusi mai mari.


Alte informatii

Aplicatia are o interfata intuitiva si o gama cromatica placuta, ceea ce o va transforma intr-o prietena de nadejde mai ales in conditiile unei zile “ de parinteala” pline de provocari.


Desi este disponibila inca in versiune beta, aplicatia este stabila.

Ce are special aceasta aplicatie:

Cel mai mare ajutor este ca, utilizand aceasta aplicatie, ai, ca proaspat parinte, o siguranta mai mare in a evalua reactiile bebelusului si devii mai increzator, pe zi ce trece, in rezolvarea noilor “provocari”.

“Primele saptamani au fost dificile: totul era nou si schimbat in viata noastra ca parinti, iar cand plangea bebelusul nostru ne intrebam mereu: ce doreste acum, cum il putem ajuta? Am folosit aplicatia pentru ca mi-am dorit mai multa claritate, voiam sa stiu cum sa il ajut sau sa-l alin pe bebelus, atunci cand plangea. Mai ales cand esti pentru prima data in rolul de parinte, eu cred ca un ajutor de calitate este necesar.” Dumitrache Emilia Dana Maria, mama de bebelus


Cu ANIApp, De ce plange?, nu va mai fi intrebarea care sperie noii parintii.

 

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu