characters characters

Capitalele Americii de Nord, Americii Centrale si Americii de Sud

Propus de: SuntParinte.ro   |   26 octombrie 2017    |   31845 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Geografia poate fi una dintre cele mai interesante materii de la scoala, daca elevii sunt incurajati sa fie curiosi sau una dintre cele mai dificile, daca accentul este pus doar pe memorarea de liste de capitale, de cifre si nume de localitati sau forme de relief.

Pentru a ajuta copilul sa retina mai usor lucrurile pe care trebuie sa le invete pe de rost”, fisele printabile, listele si graficele sunt instrumente utile. Poti gasi mai jos listele tarilor si capitalelor din America de Nord, America Centrala si America de Sud. Pentru a le salva pe calculator, este nevoie sa dai click dreapta pe imagine si sa selectezi Save as/Salveaza ca.

Capitalele Americii de Nord si Americii Centrale


Capitalele Amercii de Sud

Il poti ajuta pe copil sa le retina cautand impreuna pe harta fiecare tara si citind informatii interesante despre istoria si cultura sa. Internetul iti va fi de mare ajutor, oferindu-ti o multime de detalii despre tarile si capitalele care va intereseaza. De exemplu, accesand Google Earth copilul tau poate explora orase si rezervatii naturale de pe intregul glob si poate afla informatii despre cultura si istoria fiecarui loc in parte.

Citeste si:

Capitalele Europei

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Fără foto
    Horatiu    16.03.2020 - 18:53
    Multumesc, m-a ajutat mult!!