characters characters

Scoala de Vara Internationala Minte-Corp-Suflet

11 iunie 2014   
Copiii din Bucuresti si Ilfov sunt invitati sa participe la o Scoala de Vara Internationala cu activitati special concepute pentru o dezvoltare armonioasa pe toate planurile: fizic, emotional si academic. Formatori specializati in educatia non-formala ii vor motiva zilnic sa invete ceva nou, experimentand si distrandu-se, la cursuri interactive (desfasurate in principal in limba engleza) sau la antrenamente in parc si la piscina.

Descrierea ofertei.
Centrul Educational Fluentis si After-school Scolar AS, parteneri cu experienta in programe educationale moderne pentru copii, aduc un suflu nou conceptului de scoala de vara, organizand in perioada 23 iunie – 1 august 2014 o scoala de vara internationala, deschisa copiilor romani si straini intre 4 si 12 ani, care vor avea ocazia sa interactioneze zilnic in limba engleza in cadrul activitatilor concepute sa creeze o legatura armonioasa intre corp, minte si suflet, pentru o experienta completa, de neuitat.

Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii?
Fiecare zi este structurata ținand cont de cele trei arii de dezvoltare: dimineata sunt programate exercitii fizice in Parcul Herastrau (Fit Kid/Corp Sanatos), urmate de activitati de imbunatatire a cunostintelor academice (Train the Brain/Minte Agera: mate de vacanta, comunicare, stiinte distractive).

Dupa pranz copiii isi vor exprima emotiile si creativitatea la atelierele de dezvoltare personala (Heart&Soul/Suflet Bogat: creativitate manuala, improvizatie, actorie sau antreprenoriat).

La finalul zilei copiii pot sa se joace liber in curte sau sa participe la una dintre activitatile optionale: inot, percutie africana sau arte vizuale. La toate acestea se adauga saptamanal excursii tematice (Muzeul Aviatiei, Palatul Mogosoaia) si multe alte surprize.

Date de contact:
Pentru toate detaliile despre Scoala de Vara Internationala Minte-Corp-Suflet, nu ezitati sa ne contactati: office@fluentis.ro / office@scolar-as.ro si tel. 07266 99 808 / 0742 35 75 85.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu