characters characters

Scoala de vara Clever Children

18 iunie 2014   

Scoala de vara se va desfasura la sediul central al Clever children care se afla in cladirea Cotroceni Business Center, langa mall-ul AFI Cotroceni, in continuarea cinematografului, intre mall-ul AFI Cotroceni si statia de metrou Politehnica, pe partea cu centrul comercial. Intrarea directa se face prin Bd.Vasile Milea, intre banca Millenium si restaurantul Helin.


Preturile : 370 Lei/ program educational de vară. Taxa se poate achita în doua rate, iar pentru înscrierea a doi copii în cadrul cursului, fiecare va beneficia de 10% discount. Tariful include participarea copilului în cadrul celor 5 lecţii, caietul de curs, fişe de lucru şi diploma de participare în cadrul programului educaţional.


Cursuri de vara PRESCOLARI (4 - 6 ani):
Modulul "Atentie si Memorie" - Lectii de concentrare si antrenare a memoriei
Perioada: 14 Iulie - 30 Iulie (Luni si Miercuri)  
Orar: 10.00 – 11.00
Durata modul: 6 lectii


Modulul "Arta si Creatie" - Aplicatii practice pentru cultivarea interesului artistic
Perioada: 14 Iulie - 30 Iulie (Luni si Miercuri, in continuarea modulului anterior)  
Orar: 11.10 – 12.10
Durata modul: 6 lectii


Cursuri de vara SCOLARI (6 - 9 ani si 10 - 13 ani):
Creative Thinking for Kids - Curs de gandire pentru copii
Perioada curs: 1 Iulie - 15 Iulie (Marti si Joi)
Orar Grupa (6 - 10 ani): 10.30 – 12.20
Durata program: 5 cursuri

NLP Training for Successful Kids - Curs de atitudine, comportament si limbaj pentru copii
Perioada curs: 17 Iulie - 31 Iulie (Marti si Joi)
Orar Grupa (6 - 10 ani): 09.30 – 11.20
Durata program: 5 cursuri

perioada de inscrieri:  
prescolari: pana la data de 13 Iulie
scolari: Creative Thinking for Kids – pana la data de 30 Iunie
NLP Training for Successful Kids -  pana la data de 16 Iulie

Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta scoala de vara?
In cadrul cursurilor de vara, copiii vor participa in cadrul exercitiilor de concentrare si antrenare a memoriei, vor picta pe sticla, vor decora obiecte utilizand tehnica mozaicului si isi vor dezvolta vocabularul si cultura generala prin intermediul jocurilor de gandire creativa. Copiii vor interpreta pe rand rolul unui judecator, al unui avocat, procuror, vor fi martori sau  jurati in cadrul jocului “Tribunalul” din cursul NLP. Prin intermediul acestui joc, copiii vor invata sa analizeze faptele si sa isi construiasca discursul si sa isi motiveze afirmatiile din cadrul aplicatiei.


Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)
Toate echipamentele, caiete de curs si materialele adiacente fiecarui program educational de vara sunt incluse in taxa de curs. De asemenea, in tariful de curs sunt incluse apa, ceai, cafea pentru parinti si snacks (biscuiti si covrigei) pentru copii si insotitori.


Ce spun participantii la editiile anterioare ale taberei/taberelor  despre experienta lor?
Copiii au apreciat modalitatea de predare si modul de relationare cu trainerii si au fost incantati sa afle informatii noi pe care nu le regasesc la orele de la scoala. Prin intermediul formularului de feedback pe care il completeaza participantii la cursurile CLEVER children, fiecare copil descrie pe scurt noutatile pe care le-a aflat, informatiile care i-au impresionat, le-au retinut si pe care le descriu cu placere.


Ce credeti ca este foarte important pentru parinti sa stie despre scoala dumneavoastra de vara?
Parintii ar trebui sa stie cat de importanta este educatia timpurie. Programul de educatie timpurie pentru prescolari reprezinta o etapa fundamentala de pregatire a copiilor pentru primii ani de scoala prin formarea capacitatii si a interesului de a invata.  Deprinderile si cunostintele dobandite devreme de copiii prescolari favorizeaza dezvoltarea ulterioara a abilitatilor si a trasaturilor de caracter care vor defini personalitatea copilului dumneavoastra. Studiile din ultimii ani au evidentiat faptul ca educatia timpurie este extrem de valoroasa pentru dezvoltarea capacitatilor individuale si a comportamentelor sociale ale copiilor prescolari. Conform cercetarilor din domeniu, investitia in educatia timpurie este cea mai rentabila investitie in educatia copiilor datorita faptului ca favorizeaza si valorifica oportunitatile de invatare de mai tarziu.


Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Parintii ne pot contacta sunand la numerele de telefon fix: 021.310.67.98 si mobil 0723.71.79.66, transmitand un e-mail la adresa madalina.nicolescu@cursuricopii.ro sau completand formularul de inscriere pentru scolari aici sau pentru prescolari aici.


De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la taberele organizata de dvs.?
Tinand cont de caracteristicile psihologice individuale ale dezvoltarii fiecarui copil, trainerii scolii de vara vor urmari pe parcursul programului de educatie timpurie sa dezvolte copiilor dumneavoastra abilitati si trasaturi de personalitate precum autonomia, spiritul de initiativa, gandirea creativa, rabdarea, atentia si concentrarea, comportamentul civilizat, perseverenta si adaptabilitatea in situatii noi, vorbirea si limbajul adecvate varstei prescolarilor. Temele de prezentare, precum “Arta si creatie” sau“Atentie si Memorie” pe care le-am ales pentru acest program reprezinta de multe ori un pretext pentru a introduce si a pozitiona copiii in situatii de invatare interesante si captivante care ne dau ocazia sa observam, sa formam si sa exersam abilitati, inclinatii si comportamente sociale adecvate pentru copiii prescolari.
Cursurile pentru scolari ii invata sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase. Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu