characters characters

Scoala de vara: Caracter si povesti

16 iunie 2014   

Caracterul, povestile si educatia

Cele mai recente cercetari din psihologia educatiei vorbesc de 7 trasaturi de caracter ce determina in mare masura succcesul copiilor la scoala si in viata: autocontrolul, perseverenta, optimismul, recunostinta, entuziasmul, curiozitatea si inteligenta sociala. Iar povestile spuse catre si de catre copii sunt un mijloc extraordinar de bun de a ii invata sa recunoasca si sa manifeste in propriul lor comportament aceste sapte trasaturi de caracter. In plus, vorbitul in public starneste emotii si adultilor, de aceea este recomandat ca deprinderea tehnicilor de baza sa fie facuta inca din copilarie.

Ce invata copiii

Fiecare atelier din cadrul Scolii de vara acopera una dintre cele 7 trasaturi de caracter - prin povestile spuse de noi si prin activitatile si jocurile desfasurate. Copiii isi dezvolta aceste trasaturi de caracter si prin invatarea si exersarea unei povesti. La final, ei isi vor spune povestea aleasa publicului format din familie si prieteni. Copiii invata sa se exprime liber si isi pot folosi imaginatia pentru a adauga povestii detalii creative; invata sa se foloseasca de intonatie, gesturi si mimica adecvate contextului si sa se adreseze direct publicului.

Participanti: copii 8-10 ani (buni cititori)
3 serii (max. 10 copii/ serie):
30 iunie - 12 iulie
14 iulie -26 iulie
28 iulie-9 august

Orar:
11:00-13:00 (2h), luni-joi.
In sambata din a doua saptamana are loc Serbarea povestilor.

Unde:
Pestera Povestilor,
sediul Asociatiei ExplorerKid, Bd. Eroilor, nr. 5, sector 5, Bucuresti (zona Cotroceni, la 5 minute de statia de metrou Eroilor).
Cost: 280 lei.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, intrati pe:

http://www.copiiispunpovesti.ro/

https://www.facebook.com/CopiiiSpunPovesti

sau contactati-ne:
Adriana Georgescu
0726 338 645

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu