characters characters

Program international educational pentru copii. Ce va face copilul tau vara aceasta?

05 mai 2015   
tabara helen doron
Centrul International Helen Doron English organizeaza, in perioada 2-8 august 2015, la Gura Teghii (judetul Buzau), tabara de vara in limba engleza dedicata elevilor din clasele III-VIII (10-14 ani inclusiv), care vor sa se dezvolte, sa-si faca noi prieteni, sa se bucure de natura si sa-si imbunatateasca abilitatile de conversatie.

Toate activitatile se vor desfasura exclusiv in limba engleza, iar copiii se vor familiariza cu ecologia si alimentatia sanatoasa, vor participa la o vanatoare de comori, vor dezlega ghicitori si vor fi invatati cum sa construiasca si sa spuna o poveste in limba lui Shakespeare. De asemenea, copiii vor dispune de un club de dans si karaoke, un teren de tenis si traditionalul foc de tabara.

Elevii care nu desfasoara cursuri la Centrul International Helen Doron English, si vor sa participe la aceasta tabara de vara, vor sustine un scurt interviu in limba engleza sau pot prezenta organizatorilor unul din urmatoarele certificate de competenta lingvistica: KET, PET, FCE, CAE, CPE sau IELTS. Interviurile pot fi sustinute telefonic sau la sediile Helen Doron English din Bucuresti si Constanta, in intervalul orar 10.00-18.00, iar rezultatele vor fi primite pe loc.

“De regula, vara este anotimpul in care copiii nu au un program organizat, asa cum sunt obisnuiti in timpul anului scolar, iar aceasta tabara de vara este de bun augur, atat pentru ei, cat si pentru parintiilor acestora. Toate activitatile pe care le vom desfasura impreuna cu ei se vor tine in limba engleza, iar la finalul acestui program international, micutii vor castiga noi prieteni, vor fi mai relaxati si fericiti si, desigur, vor putea vorbi cu mai multa usurinta in limba engleza”, declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Inscrierile pentru tabara se vor incheia cu 5 zile inaintea inceperii taberei (pe 28 Iulie). Taxa de participare este de 990 lei per participant, taxa care include cazarea si masa la Pensiunea Montana Varlaam din Gura Teghii (Buzau), activitatile, atelierele, materialele necesare, precum si transportul cu punctul de plecare de la sediul Helen Doron English din Bucuresti sau din Constanta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pe SE_romania@helendoron.ro sau la 0723949393.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu