characters characters

Trei premii (doua medalii de aur si o medalie de argint), la Olimpiada Internationala de Geografie 2017

09 august 2017    |   686 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

olimpiada internationala de geografie 2017
Lotul olimpic de geografie, prezent la a XIV-a editie a olimpiadei internationale de profil, a obtinut o noua serie de rezultate remarcabile: doua medalii de aur si o medalie de argint. Performanta a plasat Romania pe pozitia secunda a clasamentului pe natiuni.

Cei doi elevi medaliati cu aur sunt Maria-Sabina Calisevici (clasa a XII-a/Colegiul Militar Liceal „Stefan cel Mare” din Campulung Moldovenesc) si Victor Vescu (clasa a XI-a/Complexul Educational „Lauder Reut” din Bucuresti), detinator si al celui mai mare punctaj din concurs. Maria-Sabina Calisevici a reeditat succesul de anul trecut, intrand astfel în galeria concurentilor dublu medaliati cu aur la aceasta competitie.

Medalia de argint i-a revenit lui Omar Hamod (clasa a XI-a/Colegiul National „Mihai Viteazul” din Bucuresti). Din lot a facut parte si Iulia Armencea (clasa a XII-a/Colegiul National ,,Costache Negri” din Galati). Echipa Romaniei a fost însotita de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean si Dorin Fiscutean de la Colegiul National din Iasi.

Olimpiada Internationala de Geografie s-a desfasurat la Belgrad, în perioada 2-8 august, si a reunit peste 160 de elevi din 45 de tari.

Sursa text si foto: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu