characters characters

Solutia pentru o vacanta linistita

25 august 2016    |   445 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

solutia pentru o vacanta linistita
Desi acceptam tehnologia ca parte (aproape) fireasca si necesara a vietii noastre, exista inca temeri in ceea ce priveste impactul pe care il poate avea asupra copiilor nostri.

Sunt voci care pledeaza pentru precautie / moderatie, altele (mai radicale) care o exclud ca pe un virus fatal si sunt, din fericire, opinii sanatoase care stiu sa profite de partea buna a inovatiei.

Asa ar fi, de exemplu, jocurile educationale, pe care copiii le joaca in timp ce invata lucruri interesante, imbinand atat placerea lor de a se distra pe tableta, cat si nevoia parintilor de a-i vedea acumuland informatii utile. Un astfel de loc in care distractia face casa buna cu invatarea este www.scoalaintuitext.ro, produs educational in care cei mici vor descoperi jocuri sau filmulete inedite cu ajutorul unor personaje nostime: Griny, Cromin si Flop. In plus, un mare avantaj este ca atitudinea copilului fata de scoala se formeaza inca din primul an de studii si tocmai de aceea este important ca ei sa aiba o atitudine pozitiva si deschisa fata de invatare. Scopul acestui tip de platforma educationala este de a completa scoala prin jocuri logice pentru exersarea capacitatii de memorare, a imaginatiei si a creativitatii. In plus, stimuleaza curiozitatea micilor exploratori, le dezvolta abilitatile sociale si imbunatatesc performantele scolare.

Citeste aici mai multe idei de vacanta.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu