characters characters

Scoli inchise pe 23 martie 2018, vineri

23 martie 2018    |   1206 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

scoli inchise pe 23 Martie 2018
Conditiile meteorologice nefavorabile au determinat suspendarea cursurilor scolare in 38 de unitati de invatamant din urmatoarele judete: Arges (19), Braila (4), Vrancea (4), Galati (3), Vaslui (3), Mehedinti (2), Alba (2) si Valcea (1). Informatiile au fost furnizate de inspectoratele scolare judetene astazi, la ora 10:00.

De asemenea, in urma deciziilor luate la nivel local in comandamentele pentru situatii de urgenta, vineri, 23 martie, cursurile sunt suspendate integral in judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Teleorman, Buzau, Dolj, Calarasi, Ilfov, Olt, Ialomita (cu exceptia gradinitelor cu program prelungit) si in municipiul Bucuresti.

Precizam ca, in situatii deosebite, bine fundamentate, in functie de conditiile climatice, specificul zonei si al unitatii scolare, inspectoratele scolare judetene si/sau Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti pot aproba, la cererea conducerilor unitatilor de invatamant, modificari ale structurii anului scolar. Deciziile se avizeaza favorabil numai in masura in care se asigura parcurgerea integrala a programelor scolare.

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu