characters characters

Planurile-cadru pentru clasele primare ar putea fi din nou modificate

22 mai 2018    |   702 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

revizuire planuri cadru
Planurile-cadru pentru clasele primare, documentele care stabilesc ce materii vor studia copiii in fiecare an scolar si cate ore pe saptamana din fiecare, ar putea fi din nou modificate. Actualele planuri-cadru au intrat in vigoare in anul scolar 2013-2014, iar dupa incheierea unui ciclu primar, Ministerul Educatiei isi propune sa analizeze daca sunt necesare modificari. In acest scop, Ministerul Educatiei a publicat Ordinul nr. 3.631/2018 privind aprobarea componentei Grupului de revizuire a planurilor-cadru de invatamant pentru invatamantul primar și a componentei Comisiei de validare a planurilor-cadru de invatamant revizuite pentru invatamantul primar.

Comisia aprobata prin acest ordin va analiza feedback-ul parintilor si cadrelor didactice privitor la implementarea acestora, dar si parerile exprimate de catre specialisti, parinti si cadre didactice in cadrul altor consultari publice, precum cele privind temele pentru acasa, durata anului scolar sau manualele scolare, potrivit declaratiilor facute de Ministerul Educatiei pentru HotNews.ro.

Daca modificarile asupra planurilor-cadru vor fi majore, este posibil ca si manualele pentru clasele primare sa fie inlocuite.

*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu