characters characters

Rezultatele elevilor romani la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului

20 august 2018    |   1717 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului 2018
Elevii romani au obtinut 4 medalii la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului din acest an: o medalie de argint si trei medalii de bronz.

Medalia de argint a fost castigata de Alexandru Slavoia, elev în clasa a X-a la Colegiul National „Emanuil Gojdu” din Oradea. Medaliile de argint au fost obtinute de Florian-Chiriac Calina (clasa a XII-a/Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova), Andrei-Mircea Lupuleasa (clasa a XI-a/Colegiul National din Iasi) si Andrei Marin (clasa a X-a/Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti).

Tot azi am aflat despre:

Rezultatele elevilor romani la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale


Echipa a fost coordonata de prof. Catalina Serban (Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti) si prof. Cristina Parvu (Centrul National de Evaluare si Examinare). Olimpiada a avut loc in Thailanda, in perioada 8-17 august 2018 si a gazduit 154 de elevi din 38 de tari.

Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului este o competitie dedicata elevilor cu varsta de pana la 18 ani, care sunt testati in privinta cunostintelor si abilitatilor din domenii precum geologie, geofizica, meteorologie, oceanografie si stiintele mediului.


*Sursa foto:IESO2018.posn.or.th

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu