characters characters

Invatarea mixta sau de ce este ET In avangarda noutatilor in educatie

08 decembrie 2016    |   494 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.

mama si fiica cu tableta
Parintii ingrijorati de interesul (exagerat) al copiilor fata de gadget-urile smart, profesori deranjati de lipsa de atentie a elevilor, specialisti alarmati ca noua generatie de tineri petrece prea mult timp in fata ecranelor luminoase, fie ca vorbim de telefoane mobile, tablete sau laptopuri – toti sunt de acord ca, utilizata fara discernamant, tehnologia poate avea dezavantaje evidente.

Tinand cont de directiile generale in care se dezvolta societatea, specialistii Intuitext au gandit tehnologia din perspectiva beneficiilor si au creat un produs educational deosebit: platforma de invatare online ExamenulTau. Astfel, schimband abordarea, Intuitext a reusit sa transforme teama de tehnologie in recunostinta ca toate inventiile futuriste pe care le iubesc copiii ii vor ajuta sa aiba un parcurs educational foarte placut.

In acest sens, ExamenulTau raspunde exact nevoilor si dorintelor pe care le au noile generatii de elevi. Adolescentii de astazi petrec mult timp pe tableta sau telefon, sunt curiosi sa descopere cele mai ingenioase aplicatii, produse sau gadget-uri si au o determinare pe care vechile generatii nu o aveau.

Pentru a mentine vie curiozitatea copiilor si interesul lor pentru tot ce e nou si fresh, specialistii Intuitext au creat o platforma online care ii va ajuta sa invete mai usor, mai eficient si mai placut.

Citeste mai multe detalii aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu