characters characters

INTUITEXT a castigat licitatia pentru manualul de Matematica – clasa a IV-a

26 august 2016    |   1856 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 10 ani.

Manual matematica INTUITEXT clasa IV-a semestrul IDupa ce a castigat licitatia pentru manualul de Matematica - clasa a IV-a, editura INTUITEXT a demarat campania de informare a cadrelor didactice cu privire la avantajele acestei lucrari.

Manualul de Matematica pentru clasa a IV-a este conform cu programa scolara si, in varianta tiparita, este structurat in doua volume (cate sase unitati de invatare pe fiecare volum aferent celor doua semestre ale anului scolar). In plus, nu limiteaza activitatea elevului la o simpla observare, ci invita la activitati practice si la actiuni care presupun manipularea obiectelor, avand in vedere ca invatarea prin experienta este foarte eficienta.

De asemenea, varianta digitala interactiva (pentru care editura INTUITEXT ofera suport de folosire) este utilizabila si atractiva, usor de inteles si urmareste indeaproape versiunea tiparita a manualului, prin respectarea continutului stiintific, ordinii temelor si stilului grafic.

Alte avantaje ale manualului de Matematica pentru clasa a IV-a, editura INTUITEXT, sunt calitatea hartiei, a tiparului sau faptul ca materia de studiu a fost structurata astfel incat sa fie cat mai usor de parcurs de catre elevi.

Prin intermediul experientelor de invatare oferite de acest manual, elevii isi dezvolta structuri cognitive si competente care le vor dezvolta creativitatea sau autonomia.

In partea introductiva sunt prezentate doua personaje, ca elemente de atractivitate si motivare a elevilor: un baietel, Luca, si o fetita, Maria. Din perspectiva psiho-pedagogica, elevii se identifica cu personaje de varsta lor sau apropiate ca nivel de dezvoltare, cu ajutorul carora invata mai usor.

Din perspectiva digitala, Luca si Maria apar in momentele de predare, insotind, indrumand si motivand copiii pe parcursul demersului educational.

Citeste mai multe detalii aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu