characters characters

In ParkLake se deschide un sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor

17 iulie 2018    |   587 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

birou pasapoarte

  • ParkLake continua sa ofere o experienta "Beyond Shopping” si isi largeste oferta de servicii
  • Noul punct de lucru are 500 m2 si 17 ghisee operationale

ParkLake, un proiect in sistem joint venture Sonae Sierra si Caelum Development, a inaugurat luni, in prezenta reprezentantilor din cadrul Ministerului de Interne si ai Primariei Bucuresti, un nou sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor simple locuitorilor din Bucuresti si din judetul Ilfov. In cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor functiona 17 ghisee - 14 ghisee pentru primirea cererilor si 3 ghisee pentru eliberarea pasapoartelor.

“Prin oferta de servicii si divertisment pe care o punem la dispozitie, suntem o destinatie ideala pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidenta si eliberare a pasapoartelor ofera comunitatii locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind in acelasi timp optiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Aceasta deschidere marcheaza un alt pas in misiunea noastra de a oferi vizitatorilor nostri o experienta “beyond shopping”. "- Catalin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

ParkLake reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro si aduce impreuna oamenii si natura intr-un spatiu care extinde zona parcului si gazduieste branduri venite in premiera pe piata romaneasca, un complex unic de chiriasi, o gama larga de servicii, actiuni de entertainment pe perioada verii si a iernii, actiuni cu tematica sportiva si evenimente de divertisment pe tot parcursul anului.

Acest proiect remarcabil are la baza un concept de arhitectura inovator de ultima generatie si uneste partea extrem de populata a orasului cu parcul existent, creand astfel un pasaj pentru familiile care doresc sa se bucure de parc si natura. In acelasi timp, ParkLake ofera o gama larga de servicii clientilor sai, iar aceasta noua deschidere completeaza atractivitatea centrului comercial, oferind comunitatii locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale si administrative intr-o singura locatie.

Noul sediu de evidenta si eliberare a pasapoartelor, deschis in ParkLake, va opera de luni pana vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar miercuri biroul este deschis pana la ora 18.30.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu