characters characters

Facem joaca in parc din nou cool pentru tineri, in GROW Games

12 iulie 2018    |   512 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

grow
Daca ai in spate un ghizdan cool, pe telefon cele mai noi soundtrack-uri, haine in stil boho dar nu uiti sa iti pui intrebari despre viitorul tau sau despre viitorul orasului tau, este clar tu esti jucator de GROW Games.

GROW games aflat la a 19-a editie se desfasoara si in acest an in peste 11 orase din Romania si reuneste la start peste 700 de tineri din numeroase licee. Editia de vara duce joaca la extreme, deoarece cele 7 ateliere de vara se vor desfasura in parc, iar tineri din toata tara vor dezbate teme actuale in limba engleza si isi vor dezvolta abilitati practice in domeniul managementului de evenimente si dezvoltarii comunitare.

Programul se va desfasura pe parcursul a 3 saptamani, sub forma unor ateliere de lucru 100% interactive cu predare exclusiv in limba engleza, in perioada 2-31 iulie. Participantii vor exersa abilitati precum autocunoastere si incredere in sine, gandire creativa, angajabilitate, planificare si multiculturalitate. De asemenea, GROW este oportunitatea perfecta pentru liceeni de a-si largi cercul de prieteni si a cunoaste persoane noi, atat din Romania, cat si din alte colturi ale lumii.

Anul acesta la GROW Summer ne activam super puterile si asemeni unor super eroi ne punem mintea si ”muschii” la contributie si invatam cum colaborativ, si inspirati de modele si traineri internationali, sa facem un pas in ceea ce priveste dezvoltarea personala, cum sa lucram in echipa pentru a face un bine in comunitatea noastra.

Si, pentru ca in fiecare an, exotismul GROW este dat de trainerii internationali si in acest an, 28 de traineri din 15 tari s-au alaturat programului, inspirandu-i pe tineri, alaturi de gazdele locale in demersul acestora de a se cunoaste mai bine si de a identifica puterea colaborarii si muncii in echipa in slujba binelui.

Nu numai ca liceenii se distreaza interactionand cu alti elevi de varsta acestora, dar descopera cu ajutorul invitatilor internationali si expertilor locali ce ar putea studia sau lucra in viitor, unde si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini scopul, atat in Romania, cat si in strainatate.

Stai linistit, nu e ca la scoala, aici nu avem carti, nu avem caiete si mai ales nu avem note, avem doar 7 teme de discutie pe care le parcurgem impreuna cu elevii, intr-un cadru informal de la egal la egal, elevi si traineri internationali.

Astfel, vara aceasta este despre tineri si pasii pe care acestia ii fac spre viitor atat al lor cat si cei ai comunitatii. La GROW Summer Games, condimentam atelierele cu seri de filme, social media, evenimente locale si prieteni noi. Iar la final, ne punem ideile si abilitatile la treaba pentru a creiona un proiect de impact in comunitate si ne gandim apoi mai relaxati spre viitor.

Proiect cofinatat in cadrul programului Erasmus+ Romania.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu