characters characters

Programul prin care copiii citesc povesti cateilor

26 februarie 2016    |   1453 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

copiii citesc cateilor
O initiativa inedita a unui adapost de catei din SUA ii ajuta pe copii sa exerseze cititul si sa isi dezvolte compasiunea fata de animale :).

Missouri Humane Society este o organizatie de protejare si salvare a animalelor cu mai multe centre de adoptii. Programul „Shelter Buddies Reading Program” invita copiii cu varste intre 6 si 15 ani sa citeasca povesti cateilor care sunt prea speriati de oameni. Astfel, programul ii ajuta pe catei sa se obisnuiasca cu prezenta copiilor, pregatindu-i pentru ziua in care vor fi adoptati de o familie.

Dupa participarea la un curs care sa ii pregateasca pentru aceasta experienta, copiii vor citi cateilor in fata custii acestora. Atunci cand cateii isi arata interesul fata de copil si se apropie, copiii le arunca o gustare.

Un alt adapost, din Pennsylvania, de data aceasta de pisici, a desfasurat un program asemanator, impreuna cu copii din clasele I-VIII.

Chiar daca probabil copilul tau nu va participa la un asemenea program, aceasta initiativa te poate inspira sa gasesti modalitati creative de a-l motiva pe copil sa exerseze cititul. Daca aveti un animal de companie, il poti incuraja pe copil sa ii citeasca povesti. :)

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu