characters characters

Editura Nemi te ajuta sa organizezi Ziua Dragonului in scoala ta!

29 martie 2017    |   1477 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Ziua DragonuluiEditura Nemi invita invatatorii, educatorii si profesorii sa le deschida copiilor pofta de lectura si sa le stimuleze imaginatia prin activitati inspirate de seria pentru copii Cum sa-ti dresezi dragonul, scrisa de Cressida Cowell.

Organizati o ”Ziua Dragonului” in clasa/scoala voastra si editura Nemi va pune la dispozitie materialele din Kitul pentru Ziua Dragonului in scoala ta care cuprinde activitati dinamice si haioase, pornind de la primul volum al seriei.

Activitati prin care elevii vor invata lucruri noi, vor avea ocazia sa se joace, sa se dezvolte ca personalitate si sa lucreze in echipa. Copiii vor afla cum traiau vikingii, isi vor inventa propriul nume de viking scris in rune, vor afla mai multe despre dragoni si vor avea ocazia sa isi creeze propriul dragon.

Ziua Dragonului poate avea loc oricand in lunile aprilie, mai sau iunie.  Scrieti-ne pe adresa ziuadragonului@nemi.ro si venim in sprijinul vostru cu multe surprize.

Duminica, 2 aprilie, de la 11.30, sarbatorim Ziua Internationala a Cartii pentru Copii si Tineret cu Zilele povestilor Nemi: Ziua Dragonului la Humanitas Cismigiu, alaturi de Ioana Baldea Constantinescu, cand vom citi din carte, vom desena dragoni si vom scrie in alfabetul viking. Save the date aici

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu