characters characters

Din capitala festivalurilor in capitala tarii

16 octombrie 2017    |   1486 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Lolly Boom Festival
In ultimii ani Clujul a dovedit ca atunci cand vine vorba de festivaluri are un cuvant de spus. Oameni din toate colturile lumii au ocazia sa petreaca timp de calitate la evenimente cu diverse tematici. Daca pana in urma cu cativa ani puteai sa numeri festivalurile la care puteai sa participi, acum cu siguranta ai de unde alege in functie de ce se potriveste stilului tau.

In urma cu trei ani in Cluj-Napoca s-a desfasurat prima editie a celui mai mare festival al familiei din Romania, LollyBoom. In acest an festivalul se bucura de patru editii conturate cu succes. Scopul este de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi in natura, de a retrai cea mai frumoasa etapa copilaria. Festivalul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, deci se pliaza pe interesele fiecarui participant.

In perioada 20-22 octombrie, Parcul Izvor se va transforma intr-o lume de basm, cu decoruri de poveste la LollyBoom 2017 editia Bucuresti. Pentru un intreg weekend de aventura, distractie si relaxare participantii vor avea ocazia sa exploateze diferite zone. Mai exact, peste 2000 de ateliere creative atat pentru copii, cat si pentru adulti, spectacole la scena pe tot parcursul festivalului, ridicari cu balon cu aer cald, proiectii de filme, video mapping, facepainting, escalada si multe alte activitati vor creiona experienta acestei editii.

Daca vrei sa-ti aduci aminte cum timpul zbura fara nicio grija cand erai copil, sa te relaxezi in timp ce savurezi o cafea, bauturi,gustari delicioase, sa dansezi si sa canti, sa vizionezi o piesa de teatru sau un film, un spectacol de magie, sa-ti faci poze printre decorurile festivalului, sa te joci sau sa intreprinzi o multime de alte activitati, LollyBoom 2017 editia Bucuresti este locul de unde nu ai voie sa lipsesti.

Distractia, relaxarea, voia buna sunt la ele acasa. Accesul in cadrul festivalului este GRATUIT. Pe ritmurile muzicale ale DJ-ilor esti asteptat sa-ti creionezi un weekend minunat cu multe surprize. Pentru mai multe detalii te invitam sa dai like paginii de facebook. Inscrierile in cadrul atelierelor se vor face online pe site si vor fi disponibile in curand.

Festivalul este un concept marca The Dwarfs si este realizat cu sprijinul financiar al Sectorului 5 al Municipiului Bucuresti prin Centrul de Cultura si Tineret Stefan Iordache prin programul de fiantare nerambursabila in anul 2017 si al partenerilor Pikaso Events, Fantasmagia, Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, A la tu tu, Itsy Bitsy, Sapte Seri, Magic Fm, Sunt Parinte, Iconcert, Bambum, Agerpres, Observator Cultural, Vin si eu.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu