characters characters

Declaratiile unei mamei despre Scoala Intuitext

13 februarie 2017    |   1133 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

scoala intuitext
De curand, am descoperit ca una dintre mamele care au avut incredere in noi, echipa Scoala Intuitext, a ales sa impartaseasca experienta baietelului ei cu produsul nostru. 
In cadrul acestei marturisiri emotionante tocmai prin sinceritate si naturalete, Camelia Dracsineanu a povestit cum a aflat despre Scoala Intuitext, ce stia despre invatarea online, ce parere avea despre tehnologie si mai ales ce progrese a observat la copilul ei de cand micul explorator a inceput sa invete folosind resursele disponibile in cadrul acestui produs inovator: filme de predare, experimente inedite sau jocuri logice extrem de distractive. Ii multumim Cameliei Dracsineanu pentru incredere si ne bucuram ca fiul ei a descoperit cel mai de pret dar: invatarea cu placere si certitudinea unui viitor de succes.

Iata cateva fragmente din povestirea Cameliei: 

„Citisem despre acest produs din presa, intr-o sambata dimineata, pe cand imi beam cafeau din cescuta mea vintage, roz-caraghios, de fata. Redactorul care scrisese articolul mentiona, intre alte calitati ale acestui produs online de invatare, faptul ca fusese conceput plecand de la profilul copiilor de astazi. Pasionati de tehnologie si jocuri online, curiosi si dornici sa exploreze, dar tot mai putin atrasi de vechile modele de invatare. Parte dintr-un sistem de educatie inactual din anumite puncte de vedere, copiii fac fata cu greu tentatiilor si tind sa refuze cooperarea atunci cand nu se regasesc intr-un anumit context…”

>>Citeste in continuare articolul aici<<

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu