characters characters

Cum iti ajuta ExamenulTau copilul sa-si improspateze cunostintele inainte de inceperea scolii

23 august 2016    |   4033 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.

Adolescenta si mama
Esti parinte si deja te ingrijoreaza faptul ca inceperea scolii va relua sirul serilor in care temele copiilor vor incununa zile solicitante la birou? Ei bine, cu ajutorul produsului educational ExamenulTau.ro elevii se vor pregati pentru scoala in fiecare zi si vor avea cele mai bune rezultate!

Dragi parinti,

Echipa ExamenulTau.ro stie cat de greu va poate fi uneori sa tineti pasul cu toate responsabilitatile din viata voastra. Din fericire, cel putin in ceea ce priveste temele copiilor, avem solutia – mai ales ca multi dintre voi sunt ingrijorati ca trebuie sa-si ajute copiii la lectii dupa o zi solicitanta la birou.

ExamenulTau (platforma online creata de Intuitext, compania de software educational ce are in portofoliu si alte comunitati online dedicate educatiei: www.suntparinte.ro , www.didactic.ro , www.olimpiade.ro , www.viitoriolimpici.ro , www.admitereliceu.ro) este un produs educational online dedicat copiilor din clasele a VII-a și a VIII-a care ii ajuta pe elevi la Matematica si Limba Romana atat in efectuarea temelor zilnice, la recapitulari, invatarea anumitor notiuni, cat si in pregatirea temeinica a tezelor sau a Evaluarii Nationale la finalul clasei a VIII-a.

La Limba Romana, materia este structurata astfel incat copilului sa ii fie cat mai usor sa foloseasca aceasta platforma si acopera toate domeniile studiate la clasa, iar la Matematica, capitolele au fost, de asemenea, organizate pentru o utilizare cat mai usoara si eficienta. Copilul se poate testa pe notiuni si capitole, afla ce nu stie, invata cu ajutorul filmelor de predare, exerseaza, descopera cum se rezolva problemele cu ajutorul sectiunii Probleme rezolvate in pasi.  Iar parintii au acces la tot ce face copilul in fiecare zi, cu ajutorul rapoartelor de progres.

Citeste aici care sunt cele mai eficiente metode.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu