characters characters

Copiii nu vor in vacanta

Sau generatia care a descoperit placerea de a invata

20 aprilie 2017    |   1201 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

copii jucandu-se cu mingeaCand vine vorba de vacanta de primavara, un simplu search pe Google ne ofera o varietate nebanuita de idei pentru copiii nostri: calarie, inot, tenis, cursuri de olarit, karate, alpinism indoor, ba chiar si schi indoor (!) si per total o bogatie de sugestii din care n-ai cum sa iesi altfel decat profund nedumerit.

Toate au costuri destul de ridicate, presupun deplasarea cu masina si nu te asigura ca micul tau explorator va fi multumit de activitatea aleasa. In ciuda tuturor eforturilor si a sperantelor tale, se poate ca ajunsa (in sfarsit!) la destinatie sa te loveasca - frust si fara preaviz - un strigat implacabil: „nu-mi place aici!“.

Asteptarile sunt mari, iar copilul pretentios. In fata unei misiuni aproape imposibile, te gandesti sa „dezertezi“ si sa-l inviti frumusel sa-si petreaca vacanta de primavara „in casa bunicilor“, asa cum or fi facut-o probabil si Ionel Teodoreanu, Agarbiceanu si altii ca ei, care au evocat in operele lor melancolia unei copilarii bucolice.

Trezita din reverie, e clar ca trebuie sa gasesti idei creative pentru ca micutul tau sa aiba o vacanta cat mai placuta. Si pentru ca nu esti singura mama care isi pune astfel de intrebari, specialistii Intuitext in educatie au conceput un produs de invatare care sa imbine partea distractiva cu cea educationala.

Scoala Intuitext este platforma online de invatare special creata pentru elevii claselor I, a II-a si a III-a, unde copiii invata notiuni predate la scoala in timp ce se joaca. Aici, cei mici isi antreneaza gandirea si memoria prin jocuri logice, descopera curiozitati din lumea sportului, artei si stiintei, se bucura de animatii si experimente inedite. Cu ajutorul acestui produs online de invatare, copiii isi formeaza o atitudine pozitiva in raport cu scoala, acest aspect fiind, de fapt, cheia catre un viitor de succes.

Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu