characters characters

Cinci premii pentru olimpicii romani, la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica (2017)

22 noiembrie 2017    |   7066 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica 2017
Lotul Romaniei a obtinut doua medalii de argint, doua medalii de bronz si o mentiune la a XI-a editie a Olimpiadei Internationale de Astronomie si Astrofizica (12 – 20 noiembrie, Thailanda).

Medaliile de argint au fost adjudecate de Radu Andrei (clasa a XI-a/ Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila) si Robert-Gabriel Pascalau (Colegiul National „Mircea cel Batran” din Constanta). Andrei-Horatiu Eftime (clasa a XI-a/ Liceul Teoretic International de Informatica din București) și Paul-Florin Rebenciuc (clasa a IX-a/ Colegiul National „Stefan cel Mare” din Suceava) au fost medaliati cu bronz, in timp ce George-Pantelimon Prodan (clasa a XI-a/Colegiul National „Mircea cel Batran” din Constanta) a fost distins cu mentiune.

Citeste si:

Romania organizeaza Olimpiada Internationala de Matematica 2018


Opt premii la Olimpiada Internationala de Limba Franceza 2017


Echipa Romaniei, din care a facut parte și prof. Victor Paunescu (Colegiul National „Octav Onicescu” din Bucuresti), prezent ca observator știintific, a fost coordonata de conf. univ. dr. Cristian Pirghie (Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava) și prof. dr. Petru Craciun (inspector de specialitate la ISJ Suceava). 

Competitia a reunit  219 participanti din 46 de tari.

Sursa:Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu