characters characters

Cel mai mare festival al familiei din Romania, LollyBoom, ajunge in Bucuresti

11 octombrie 2017    |   2582 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Lolly Boom
O noua editie LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din Romania, se va desfasura in perioada 20-22 octombrie in Parcul Izvor din Bucuresti. 
Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, accesul fiind GRATUIT.

Dupa trei editii de succes in Cluj-Napoca cu 50.000 de participanti si o prima editie la Brasov cu 38.000 sunteti invitati sa retraiti cea mai frumoasa etapa, copilaria si sa petreceti timp de calitate alaturi de cei dragi si in Bucuresti. Fiecare editie din lumea LollyBoom inseamna ateliere creative, prin care atat copiii, cat si adultii se joaca, invata, se dezvolta, sunt indemnati spre socializare, se bucura de spectacole la scena de dans, teatru, magie, ventrilocie, concerte, proiectii de film, numeroase activitati si multe, multe surprize.

 lolly boom

Pentru mai multe detalii despre cum s-a conturat experienta celorlalte editii, dar si ce surprize va asteapta in cadrul evenimentului accesati site-ul http://www.lollyboomfestival.com/ si pagina de facebook https://www.facebook.com/LollyBoomFest/. In minunata lume LollyBoom distractia, relaxarea si voia buna sunt in prim plan.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu