characters characters

Ce cred parintii despre ExamenulTau.ro-platforma de pregatire pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a!

12 februarie 2016    |   1820 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.

Esti parinte si ai emotii numai cand te gandesti ca juniorul tau urmeaza sa dea Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a?

Urmeaza si tu recomandarile altor parinti, cei care deja au folosit ExamenulTau.ro in pregatirea pentru primul mare examen important din viata copiilor lor.

Stim ca uneori, ca parinte poti fi indecis si ca te intrebi: Oare chiar merita acest produs? ExamenulTau.ro il va ajuta pe copilul meu sa obtina o nota mai buna si sa intre la liceul la care viseaza?”

Examenul Tau


Creat de un numar mare de profesori specializati in pregatirea pentru Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a, ExamenulTau.ro il va ajuta pe copilul tau sa invete teoria, sa o exerseze, sa se testeze si autoevalueze. Tu, ca parinte vei primi rapoarte despre evolutia copilului, iar juniorul se va simti incantat sa utilizeze calculatorul in pregatirea pentru examen: mai usor, mai eficient si rapid.

Uite ce cred parintii despre ExamenulTau.ro:

Copilul meu sta mult la calculator si mi s-a parut o idee buna sa lucreze online pentru examen”- I.M, mama unui copil de clasa a VIII-a.

ce cred parintii despre Examenul Tau

Am cumparat ExamenulTau.ro. Am un control mai mare asupra a ceea ce lucreaza copilul prin rapoartele de evaluare”-G.A, mama unui copil de clasa a VII-a
Ce cred parintii despre Examenul Tau

Copilul meu este timid. Mi-a fost teama sa nu se piarda la examene. Am observat ca, acum, cu ExamenulTau.ro, este mult mai sigur pe el la teste. L-au ajutat foarte mult testele online si simularile” -M.V. mama unui copil de clasa a VIII-a.
Ce cred parintii despre Examenul Tau

Mii de elevi deja folosesc platforma educationala ExamenulTau.ro pentru a se pregati. Ei isi cresc deja sansele de a obtine note bune datorita tehnicilor de invatare eficienta folosite de ExamenulTau.ro:

  • Invatare auditiva, prin videoclipurile de predare
  • Invatare vizuala, prin memorator, probleme rezolvate in pasi, fise de sinteza
  • Invatare kinestezica, rezolvand singur probleme, primind feedback instant datorita testelor si simularilor virtuale de examen prin care acesta isi primeste nota pe loc

Convinge-te si tu de eficienta platformei de invatare ExamenulTau.ro!

Profita si de promotie. Acum ExamenulTau.ro este la pret special.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu