characters characters

Castiga o bursa academica la un colegiu din Marea Britanie!

20 aprilie 2017    |   361 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

burse liceu mirunette
Mirunette International Education
a dat startul unui nou concurs de burse! Castiga una din cele 3 burse academice la colegiul de stat John Leggott College din UK!

Esti in clasa a X-a si iti doresti sa studiezi ultimii 2 ani de liceu la o scoala prestigioasa din Anglia? Profita de ocazia oferita de John Leggott College in parteneriat cu Mirunette International Education si intra in concursul pentru obtinerea unei burse de studiu pentru 2 ani!

Vor fi oferite 3 burse de studiu partiale, in valoare de 50% fiecare!

Interesant de stiut:

  • Toti elevii care sunt acum in clasa a X-a, care au implinit 16 ani si care aspira sa studieze dupa terminarea liceului la o universitate de elita din strainatate!
  • Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleza (6 Mai 2017) si interviul Skype cu comisia de evaluare a Colegiului John Leggott (11-12 Mai 2017). Ambele etape se vor desfasura la sediul nostru din Bucuresti.
  • 3 burse academice partiale la John Leggott College!
  • Daca te enumeri printre elevii castigatori si accepti bursa oferita in cadrul concursului, vei incepe studiul in Septembrie 2017!
  • Completeaza formularul de inscriere!

Termen-limita pentru inscrieri: 3 Mai 2017!

Colegiul John Leggott este un colegiu de stat, de tip 6th Form, cu peste 50 de ani de experienta in predarea programei de tip A-Level. Colegiul se afla in top 25% din scolile din Marea Britanie ce ofera acest curriculum. Absolventii colegiului John Leggott sunt admisi cu succes la universitati de top din UK, USA, Elvetia, Germania, Hong Kong sau Canada.

Taxa de studiu la John Leggott College este in valoare de 3000 GBP/an. Fiind un colegiu de stat, taxa este deja subventionata de Guvernul Marii Britanii. Bursa oferita in cadrul acestui concurs acopera 50% din aceasta taxa (adica 1500 GBP/an).

Cazarea elevilor internationali se face la Host Families (familii-gazda atent selectionate de scoala) si costa 115 GBP/saptamana. Durata unui an scolar este de 36 de saptamani, asadar costul total al cazarii se ridica la 4140 GBP/ an. Pentru elevii care doresc sa experimenteze cultura britanica "chiar la ea acasa" si sa simta atmosfera de familie, atunci optiunea de a locui la familii-gazda este varianta potrivita!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu