characters characters

Beneficiile invatarii online

De ce astazi elevii invata mult si bine

22 martie 2017    |   975 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

copii la calculator
Tehnologia este parte a vietii noastre a tuturor, iar copiii sunt atrasi in mod deosebit de mediul digital – dinamic, colorat, interactiv.
 Totusi, utilizarea excesiva a computerului nu-i ajuta pe cei mici sa-si dezvolte abilitati de viata reale, de aceea este necesar ca parintii sa-i ghideze cu multa atentie, diplomatie si pricepere.

O solutie fericita din acest punct de vedere sunt produsele de invatare online, unde copiii descopera resurse educationale atât de atractive, incât inteleg diverse notiuni de la scoala, in timp ce se distreaza. Scoala Intuitext, de pilda, este un produs online special creat pentru copiii din clasele I-III, unde cei mici exerseaza si aprofundeaza sub forma de jocuri interactive notiuni predate la clasa de catre invatatoare. Iata si alte beneficii ale acestei platforme care schimba din temelii atitudinea copiilor fata de scoala si fata de pregatirea temelor zilnice:

1. Este atractiva pentru copii

Copiii se bucura atunci când navigheaza in mediul online si astfel, sunt mai receptivi la informatii  venite din zona digitala. Deoarece timpul petrecut pe computer este perceput ca o experienta pozitiva, Scoala Intuitext poate fi vazuta ca o oportunitate de a se distra, fara sa isi dea seama ca invata in acelasi timp.

Resursele educationale au grafica frumoasa, adaptata vârstei, au sunete placute si interactiuni atractive cu obiectele din jocuri, iar atmosfera este relaxanta, vesela, amuzanta.

Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu