characters characters

Ajutor la scoala in fiecare zi? Da, cu Scoala Intuitext – locul in care copiii invata jucandu-se

01 martie 2017    |   438 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

copii cu tableta
Temele pentru acasa – multe, grele, intimidante. Lectiile de la scoala – complicate, bogate in informatii, sarace in elemente care sa-i atraga pe copii. De altfel, cand vine vorba de invatare, elevii se plang atat de volumul de teme si responsabilitati scolare, cat si de caractarul abstract al informatiilor. Aride, prea conceptuale sau pur si simplu prea serioase pentru ei, lectiile pe care copiii trebuie sa le invete (cu placere?) reprezinta adevarate piedici catre o educatie sanatoasa.

Dar cum si-ar dori elevii sa fie scoala? Cum le-ar placea sa invete si cum ar trebui sa arate produsele de studiu ideale care sa le incurajeze dorinta de a descoperi lucruri noi si care sa le dezvolte acele abilitati sociale atat de necesare in viata fiecaruia dintre noi? Cum ar trebui sa fie profesorii, cum sa le vorbeasca, cum sa-i atraga in lumea atat de frumoasa a stiintelor, a artelor sau a literaturii?

Din fericire, in ultima perioada specialistii in educatie au creat produse de invatare tinand cont de nevoile si dorintele noilor generatii de elevi. Pasionati de tehnologie si dispozitive smart, dornici sa stie tot ce e nou si spectaculos, copiii se schimba si deci si profesorii trebuie sa se schimbe mereu. 

Citeste continuarea articolului aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu