characters characters

Splash zone – cel mai tare disc zburator... cu apa!

07 august 2012    |   916 vizualizări
Splash zone – cel mai tare disc zburator... cu apa!Vacanta de vara e momentul cel mai asteptat de micutul meu! Plecarile la munte sau la mare sunt deliciile intregii familii. Dar ce putem face atunci cand nu ajungem in aceste locuri, iar micutul meu se plictiseste de jucariile pe care le are sau de jocurile pe care le-am jucat impreuna?

Caldura verii m-a impins sa caut o solutie pentru a ne juca si a ne racori impreuna. Asa am descoperit discul Splash zone. Nu va pot descrie in cuvinte cat de tare i-a placut lui Victor noua jucarie. Chipul lui exprima clar bucuria distractiei cu apa, iar faptul ca mami si tati erau uzi din cap pana-n picioare il amuza teribil.

Splash Zone reprezinta o modalitate activa si distractiva de petrecere a timpului liber. Discul Splash Zone ii exerseaza abilitatile de prindere a discului, il dinamizeaza si ii provoaca o bucurie imensa. La un moment dat, Victor s-a jucat impreuna cu unul din prietenii sai. Atunci am constatat cu surpindere ca pierderea concursului de prindere a discului nu l-a deranjat deloc, ci l-a amuzat teribil, fiind udat de capsula plina cu apa.

Iti recomand cu incredere sa te racoresti, jucandu-te cu discul Splash Zone, alaturi de micutul tau! E foarte simplu sa il folosesti. Nu trebuie decat sa scufunzi ambele jumatati ale jucariei in apa, apoi tinandu-le sub apa le imbini apasand usor pentru a le fixa si gata...distractia incepe odata ce-arunci discul zburator! Ai incredere, discul e moale, iar micul tau nu are cum sa se loveasca! Acum, operatiunea de umplere a discului cu apa e acaparata de Victor, care abia asteapta sa-si stropeasca coechipierul sau sa se stropeasca singur, intentionat!

O vara racoroasa, cu apa si multa voie buna va doresc tuturor!

Costina Nicola




Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu