characters characters

Ocolul lumii in 0 kilometri la Global Village!

10 iulie 2012    |   933 vizualizări
Pentru a doua oara anul acesta, AIESEC Bucuresti organizeaza Global Village, evenimentul care reuneste peste 20 de nationalitati in acelasi loc. Urmand succesul editiei din martie, si in luna iulie persoane de orice varsta sunt invitate sa petreaca o zi multiculturala, plina de culoare si voie buna. Evenimentul va avea loc duminica, 15 iulie, la Muzeu Taranului Roman, intre orele 11:00-19:00.

Ocolul lumii in 0 kilometri la Global Village!

China, Kazakstan, Marea Britanie, Egipt,  Olanda, Canada, Pakistan, Ucraina, Mexic sunt doar o parte din nationalitatile care vor fi prezente prin dansuri, degustari de mancare, nunti specifice si desigur standuri special amenajate, bogate in obiecte traditionale alaturi de cate un reprezentant al tarii respective bucuros sa isi prezinte cultura sa si sa raspunda tuturor intrebarilor. Membrii AIESEC Bucuresti vor fi prezenti pentru a facilita comunicarea, insa cei pasionati de limbi straine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal pentru a fi curios sa afli lucruri interesante, de a participa la diverse tombole si concursuri cu premii, de a te delecta cu momente artistice inedite si surprize pe tot parcursul zilei.

Scopul “Global Village” este de a crea un cadru de invatare non-formala despre diversitatea si toleranta culturala, si in plus, aceasta editie ofera tinerilor din patru centre sociale ocazia de a trai ceva inedit si de a-si creste increderea de sine. In calitate  de participanti ai proiectului C.H.A.N.G.E., 120 de copii cu varstele cuprinse intre 4 si 18 ani vor pregati un moment artistic inedit si vor crea obiecte cu imaginatie si maiestrie. Aceste obiecte vor fi disponibile pentru a fi achizitionate la Global Village, toate vanzarile constituind un fond pentru a sustine dezvoltarea continua a acestor copii.

Mai multe informatii despre Global Village si proiectul C.H.A.N.G.E. gasiti aici.

*AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in 110 tari si teritorii, cu o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. In urma cu 21 de ani, AIESEC a inceput activitatea in Romania, activind in prezent in 15 orase.

UPDATE: Din cauza unor modificari de ultim moment, evenimentul se va desfasura la Iris Titan Shopping Center! Data si ora raman nemodificate. 
 
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu