Caciula 2 Ioana 12 iul 2012

Ce parere aveti despre testele initiale?

Propus de: Caciula 2 Ioana   |  

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Ministerul Educatiei a decis ca in aceasta saptamana, toti elevii sa fie testati la materiile principale din planul de invatamant, cu scopul de a se stabili nivelul lor de pregatire si competentele pe care le au in acest moment. Ulterior, fiecare cadru didactic va trebui sa stabileasca masuri de remediere si de optimizare a nivelului fiecarui elev. Ce parere ai despre aceasta testare initiala a elevilor? Este o masura benefica pentru ameliorarea procesului de invatare? Care vor fi efectele acestor testari pentru elevi?Ministerul Educatiei a decis ca in aceasta saptamana, toti elevii sa fie testati la materiile principale din planul de invatamant, cu scopul de a se stabili nivelul lor de pregatire si competentele pe care le au in acest moment. Ulterior, fiecare cadru didactic va trebui sa stabileasca masuri de remediere si de optimizare a nivelului fiecarui elev. Ce parere ai despre aceasta testare initiala a elevilor? Este o masura benefica pentru ameliorarea procesului de invatare? Care vor fi efectele acestor testari pentru elevi?

Adauga tu primul raspuns:

Autentifică-te pentru a putea raspunde.

Citeste articole din aceasta tema

 • Cum motivam adolescentii sa invete
  14 iunie 2017   

  De ce nu dau rezultate metodele clasice de motivare a adolescentilor, precum pedepsele sau recompensele.

 • Invatarea si obiceiurile care o afecteaza
  12 iunie 2017   

  Sanctionarea dura a greselilor in invatare, incurajarea excesiva a competitiei sau lipsa incurajarii in situatiile de esec pot fi factori care dau nastere la obiceiuri ineficiente de gandire si comportament, afectand in mod direct invatarea.

 • Tehnici de reducere a stresului in timpul examenelor
  08 iunie 2017   

  Pentru ca pregatirea pentru examene inseamna nu doar invatarea eficienta, iata ce este bine sa stii despre pregatirea psihologica si emotionala a copilului pentru examene.

Mai multe