Caciula 2 Ioana 29 iun 2010

Care consideri ca sunt calitatile si resursele familiei tale, si cum il pot ele ajuta pe copilul tau?

Propus de: Caciula 2 Ioana   |  

Varsta: 2 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

A avea "o familie puternica" inseamna a avea un sprijin, a oferi protectie copiilor, a face fata cu succes evenimentelor neprevazute si crizelor care apar in viata. Ce inseamna pentru tine familia ta? Ce anume iti ofera ea si ce ofera copiilor tai? Poti spune despre familia ta ca este "puternica"?

Raspunsuri(4)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • dana pipa
  0

  dana pipa 15 apr 2016 18:40

  Familia a fost și este instaurată de Dumnezeu,ea stă la baza societății.Cand spunem familie ne gândim la mai multe persoane,care sunt unite prin nume,religie,dragoste.Dumnezeu să binecuvinteze toate familiile din România!!!Mi-a placut materialul d-voastra despre familie dar în special despre copii.Ei trebuie ascultați,încurajați,sfătuiți și îndrumați.Lucrez cu copii de 3-6 ani și doresc neîncetat sa consiliez părinții.DE aceea caut sa ma informez.Mult succes în continuare.

 • ana maria avram
  0

  ana maria avram 24 apr 2014 11:22

  Eu am ramas doar cu o bunica, si mi-e tare greu sa rezist fara ei.

 • ana maria avram
  +1

  ana maria avram 24 apr 2014 11:21

  Familia este tot ce inseamna pentru unii copii iar pentru altii sunt o sursa de bani.Daca va avea o familie putuenica atunci va fi bine.

 • Gabriela Vochescu
  +1

  Gabriela Vochescu 30 iun 2010 10:00

  Familia este universul meu,este locul unde ma regasesc,unde ma incarc cu energie pentru ziua de maine.Imi ofera hrana sufleteasca de care am nevoie.Pentru copilul meu,familia este formata din 4 membri:el,mami,tati si buni.Bunica este sufletul familiei.Fara ea,am fi fost mult mai saraci sufleteste. Bunica reprezinta protectia,mami-fermitatea si tati-toleranta.El,copilul,este centrul universului nostru.In care IUBIREA este elementul primordial. Daca suntem o familie "puternica"?Imi place sa spun ca da,suntem...Cred ca am depasit momente dificile si anii care s-au scurs ne-au intarit aceasta certitudine. Sper din tot sufletul ca,copilul meu va creste armonios ,ca-i voi putea transmite valori pe care ,la randul sau ,sa le transmita copiiilor lui.

Citeste articole din aceasta tema

 • Mama de doi 1
  16 februarie 2018   

  Daca sunteti mame pentru prima data si v-a venit usor sa imbratisati rolul mamei relaxate, bravo voua! Tineti-o tot asa! Eu va admir demult, insa abia acum, la al doilea copil am vazut ca se poate si asa, de-adevaratelea.

 • Ce ne invata copiii
  14 februarie 2018   

  Cine a zis ca trebuie sa mergi in 4 labe sau in 2 picioare ca sa ajungi unde-ti propui? La cele 9 luni si-un pic ale lui, taratul ca-n transee pare o solutie extrem de viabila. Si nu-i mai sta nimic in cale! Acum lumea e a lui!

 • Cand copilul isi plange de mila
  12 februarie 2018   

  Cand copilul protesteaza insotindu-si protestele sau cerintele cu plans sau ton plangagios, de multe ori parintii tind sa cedeze in fata acestora doar pentru a evita un moment dificil.

Mai multe