characters characters

Lista de dorinte pentru Anul Nou

Propus de: SuntParinte.ro   |   18 decembrie 2017    |   45853 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Incepem fiecare an cu sperante, dorinte si obiective. Cu hotararea de a renunta in sfarsit la obiceiuri mai putin benefice sau de a incepe obiceiuri sanatoase.

De multe dintre aceste dorinte sau obiective uitam foarte repede, prinsi in vartejul treburilor si stresului de fiecare zi. Este mai simplu insa sa ne indeplinim lista de dorinte pentru noul an daca le formulam cat mai specific si daca le afisam undeva la vedere, pentru a ne aminti sa le facem loc cat mai des in programul nostru.

Iata un model de lista de dorinte pentru noul an, pe care o poti salva (click dreapta pe imagine si Save as/Salveaza ca) si printa, pentru a o complete impreuna cu copilul tau.

lista de dorinte 2018

Voi ce veti scrie pe lista de dorinte? Asteptam cu drag comentariile voastre, pentru a ne inspira din obiectivele si dorintele voastre :).

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Sunt Parinte
    Sunt Parinte    04.01.2018 - 10:40
    @Lucretia: Avem un articol despre refuzul politicos și asertiv: http://www.suntparinte.ro/tehnici-de-comunicare-asertiva. Este scris pentru părinții care vor să formeze copiilor această abilitate, dar cu siguranță poate fi util și pentru adulți :). Să ai un An Nou minunat! :)
  • Fără foto
    Lucretia Jurje    03.01.2018 - 12:30
    Lucruri noi de incercat! Ma gandesc la experiente ce te pot forma pentru refuzuri care nu au treaba cu persoana ta, asta in contextul romanesc unde nu am fost obisnuiti sa comunicam politicos.