characters characters

Origami pentru zile friguroase de iarna

Propus de: SuntParinte.ro   |   03 februarie 2012    |   12082 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Afara este prea frig pentru joaca in zapada, iar copilul tau se plictiseste in casa? Daca sunteti in cautare de activitati interesante pe care le puteti face in zilele friguroase de iarna, puteti lua in considerare si realizarea de figuri origami. 

 


 

 

 
Cum realizezi un pinguin origami






Concurs!

Daca ai realizat un pinguin din origami sau daca ai creat alte figuri origami impreuna cu copilul tau, asteptam fotografii cu rezultatele obtinute pe adresa contact@suntparinte.ro, pentru a le publica pe site. Cele mai frumoase figurine vor fi premiate cu o carte pentru parinti: Parintele perfect de Emma Sargent, de la Editura Polirom. 
Alte activitati pentru zile de iarna friguroase: Scrie o poveste impreuna cu copilul tau: Povestile obiectelor din casa Inspirati-va din peisajul de afara si fiti creativi: Colaj de iarna  
Update 8 februarie 2012:

Iata si primul participant la concursul nostru: 
Veres Sebastian - 8 ani, din Salaj, a realizat impreuna cu mama lui un iepuras si un pinguin.Pinguin origami origami iepuras origami iepuras si pinguin

















Update 9 februarie 2012:
Doamna Gherman Nicoleta, invatatoare la Sc. Gen. Nr. 1 Ludus, jud. Mures, ne-a trimis cateva imagini cu lucrari realizate impreua cu copiii de la clasa: "Aceste sunt lucrari colective. Toti copiii au confectionat la inceput piesele, apoi le-am asamblat. Copiii sunt foarte incantati de minunatiile ce ies din mainile lor, sunt creativi si le cultiva spiritul de echipa, simtul estetic."

origami concursorigami concursorigami concurs

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    parker    08.05.2012 - 17:07
    As dori sa vad tehnica realizarii ultimelor lucrari din imagine, mult mai complicate si mai spectaculoase.
  • deliaveres
    deliaveres    22.02.2012 - 19:52
    Am primit cartea "Parintele perfect" .Va multumim,
    Darius Veres si mama.
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    17.02.2012 - 16:16
    Concursul "Origami pentru zile friguroase de iarna" s-a incheiat! Avem doi castigatori: Delia Veres si Nicoleta Gherman:). Va multumim pentru participare si va vom contacta pe email pentru a stabili detaliile referitoare la intrarea in posesie a premiului. Va asteptam in continuare si la alte concursuri:)